Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0
Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0

Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 193.5x54.1cm KIN96NSE0

Kedvezmény -23%
Az extra nagy beépített hűtő-fagyasztó 12%-kal nagyobb hűtési kapacitással, beleértve a Multi Box XXL fiókot a gyümölcsök és zöldségek számára, a No Frost funkciót és a hibajelzőt az optimál... további információ »

410 390 Ft

535 306 Ft
Szállítói készletBeszerzés: 7 munkanapon belül

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: KIN96NSE0
Súly: 60,60 kg

Szállítási információk

  • DACHSER: 13 900 Ft
  • Gebrüder Weiss: 13 900 Ft
  • DHL: 8 800 Ft
  • Geis: 7 600 Ft

Az extra nagy beépített hűtő-fagyasztó 12%-kal nagyobb hűtési kapacitással, beleértve a Multi Box XXL fiókot a gyümölcsök és zöldségek számára, a No Frost funkciót és a hibajelzőt az optimális tárolás érdekében.

  • Csak egy kicsivel kell több hely a konyhában, hogy sokkal több hely legyen a hűtőben.
  • Eco Airflow: optimális levegőkeringetés és egyenletes hőmérséklet a hűtőtérben.
  • NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.
  • Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik
  • LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.

Nagy kapacitás

Nagy kapacitás – sokkal több hely a frissességnek

 Egy kicsivel kell több hely a konyhában, hogy sokkal több hely legyen a hűtőben: a hagyományos modellekhez képest csak egy kicsivel nagyobb méret sokkal nagyobb frissességet nyújt.A hűtőszekrényben könnyedén elférnek még a nagyobb edények, dinnyék és egyéb nagyméretű tárgyak is.A nagyobb belső tér tökéletes áttekinthetőséget és maximális frissességet biztosít.

Eco Airflow

Állandó hőmérséklet a még nagyobb frissességért.

A hűtőszekrényben lévő hőmérséklet-ingadozás befolyásolhatja az étel ízét és eltarthatóságát.Az Eco Airflow segítségével a páratartalom és a hőmérséklet egyenletes eloszlású, így ételei hosszabb ideig maradnak frissek.

NoFrost

Nincs többé leolvasztás!

 A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Riasztás

Riasztás

 Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

LED világítás

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

 A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

2 önálló hűtőkör

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

 Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

Szuperhűtés

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

 Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Biztonsági üvegpolcok

Biztonsági üvegpolcok: extra stabil a biztonságos tárolás érdekében.

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

Egyéni hőmérsékletszabályozás

Teljes szabadság a hőmérsékletszabályozásban.

Az egyedi hőmérsékletszabályozással egymástól függetlenül könnyen beállíthatja a hűtő és a fagyasztó hőmérsékletét.Ha például elutazik, egyszerűen állítsa magasabbra a hűtőszekrény hőmérsékletét, a fagyasztó pedig a beállított értéken marad; ez segít csökkenteni az energiafogyasztást.

Elektronikus hőmérséklet-szabályozás

A hűtőszekrény, amely gondoskodik a valódi pontosságról.

A megfagyott saláta és a gyanús húsok izgalma helyett válassza a megbízható hideget! Az elektronikus hőmérséklet-szabályozással könnyedén beállíthatja a hűtőszekrényben lévő hőmérsékletet és ha szeretné, bármikor ellenőrizheti azt a digitális kijelzőn. Ha a készülék Home Connect funkcióval ellátott, még csak otthon sem kell lennie ahhoz, hogy az alkalmazáson keresztül beállítsa a hőmérsékletet a tökéletes frissesség fenntartásához. Garantált frissesség.

 

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu