BOSCH Serie 6, Beépíthető sütő, 60 x 60 cm, Fekete HBG539EB0
BOSCH Serie 6, Beépíthető sütő, 60 x 60 cm, Fekete HBG539EB0 BOSCH Serie 6, Beépíthető sütő, 60 x 60 cm, Fekete HBG539EB0 BOSCH Serie 6, Beépíthető sütő, 60 x 60 cm, Fekete HBG539EB0 BOSCH Serie 6, Beépíthető sütő, 60 x 60 cm, Fekete HBG539EB0

BOSCH Serie 6, Beépíthető sütő, 60 x 60 cm, Fekete HBG539EB0

Kedvezmény -26%
Beépíthető sütő AutoPilot funkcióval: tökéletes ételek automatikusan elkészítve.Az AutoPilot 40 segítségével tökéletes ételeket készíthet.A TFT-kijelző közvetlen áttekintést nyújt a jelenleg... további információ »

245 500 Ft

333 273 Ft
Szállítói készletBeszerzés: 7 munkanapon belül

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: HBG539EB0
Súly: 34,70 kg

Szállítási információk

  • DACHSER: 11 900 Ft
  • Gebrüder Weiss: 11 900 Ft
  • DHL: 5 400 Ft
  • Geis: 4 800 Ft

Leírás

Beépíthető sütő AutoPilot funkcióval: tökéletes ételek automatikusan elkészítve.

  • Az AutoPilot 40 segítségével tökéletes ételeket készíthet.
  • A TFT-kijelző közvetlen áttekintést nyújt a jelenlegi beállításokról
  • Süllyeszthető gombok: Elegáns megjelenés és könnyű tisztíthatóság.
  • EcoClean Direct hátfal: alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, majd elbontja a rákerülő szennyeződéseket!
  • Tisztító asszisztens: kevesebb tisztítási erő az új tisztítási lehetőségnek köszönhetően, amelyet különösen a könnyű szennyeződések tisztítására lehet használni.

AutoPilot 40

'Az automatikus főzés egyszerűvé vált.

Az AutoPilot 40 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 40 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Csak írja be az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a főzési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam vége felé. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A főzés nem is lehetne egyszerűbb

 

TFT-kijelző

Egyszerű működtetés

Melegítési módban a hőmérsékletet valamint a többi kiegészítő funkciót különböző vezérlőtárcsákkal lehet szabályozni. A tiszta és egyértelmű szövegekkel, jelekkel és képekkel a TFT-kijelző közvetlen áttekintést nyújt a jelenlegi beállításokról, amellyel megkönnyíti a sütő működtetését.

 

EcoClean Direct hátfal

Sütőhátfal automatikus öntisztulással.

Az EcoClean Direct energiatakarékos öntisztítási mód leegyszerűsíti a sütő hátfalának kitakarítását. A hátfalat alig kell tisztítani, ugyanis a különleges technológia megköti, maj elbontja a rákerülő szennyeződéseket – a készülék egész élettartama alatt. Ezzel időt és energiát takarítanak meg Önnek.

 

Tisztító asszisztens

Könnyű tisztítás

Sütője enyhén szennyezett és gyorsan meg akarja tisztítani? Csak helyezzen kb. 400 ml vizet és egy csepp mosogatószert az alap serpenyőbe, majd állítsa be a megfelelő fűtési módot, hőmérsékletet és időtartamot. A környezetbarát tisztítórendszer lágyítja a megsütött maradványokat, így Ön csak törölje le a gyors és egyszerű sütőtisztítás érdekében.

 
 

SoftMove

Gyengéd és lágy mozgás

A sütőajtók sokkal egyszerűbben használhatóak, mint valaha, a SoftOpen és SoftClose funkcióknak köszönhetően, mivel a speciális csillapító mechanizmus megakadályozza a sütőajtók be- és lecsapódását. Az ajtó mozgatása során mind nyitásnál, mind zárásnál óvatosan mozgatja az ajtót, azaz a végpont előtt megáll, majd óvatosan és csendesen éri el azt, garantálva ezzel a sütő és a sütő ajtajának hosszú élettartamát

 

1-szintű teleszkópos sütősín

Biztonságos és kényelmes.

A teleszkópos sín-rendszer biztonságos és könnyen használható. Az ételt sokkal könnyebb a teleszkópos sínnel rendelkező szintre helyezni, és nem kell többé benyúlnia a forró sütőbe ahhoz, hogy ellenőrizze az ételt.

 

Kíméletes forró levegő

A sütés kíméletes módja.

Szeretne sütés közben energiát megtakarítani? A kíméletes forró levegő funkció a háztartásokban leggyakrabban használt melegítési mód továbbfejlesztése. A ventilátor egyenletesen osztja el a hőt a sütőtérben, ami segít energiát megtakarítani. Egy szinten történő sütés esetén – például aprósütemények, torták esetén – nincs szükség előmelegítésre.

 

3D Hotair

Süssön egyenletesen akár három szinten.

Most akár egyszerre három szinten is süthet süteményeket. A 3D Hotair ventilátor gyorsan és egyenletesen osztja el a hőt a sütő belsejében. Akár három ételt is készíthet egyszerre ugyanabban a sütőben - például lasagnét a ma esti vacsorára, és muffint holnapra, az ízek keveredése nélkül.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Szélessége 54,8 cm
Mélység 59,4 cm
Magasság 59,5 cm
Program száma 13 db
Szín fekete

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu