Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2
Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2 Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2 Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2 Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2 Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2 Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2 Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2 Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2

Bosch Serie 4, Porzsákos porszívó, Vörös BGB38RD2

Erőteljes, zsákos porszívó újrahasznosított műanyagból készült alkatrészekkel, állítható teljesítménnyel és kényelmesen tárolható tartozékokkal.10 év motorgarancia : folyamatosan magas telje... további információ »


Márka: BOSCH HOME
Cikkszám: BGB38RD2

Leírás

Erőteljes, zsákos porszívó újrahasznosított műanyagból készült alkatrészekkel, állítható teljesítménnyel és kényelmesen tárolható tartozékokkal.

  • 10 év motorgarancia : folyamatosan magas teljesítmény a német Bosch motortechnológiának köszönhetően.
  • Rugalmas tartó a tartozékokhoz: tárolja a szerszámokat közvetlenül a fogantyún, és mindig legyen kéznél.
  • Fenntartható: 30%-ban újrahasznosított műanyagból készült 1, egy Németországban gyártott, hosszú élettartamú motor hajtja.
  • XL porzsáktérfogat: ritkább porzsákcsere, alacsonyabb költségek.
  • PowerProtect rendszer: a sokáig tartó szívóerőért, még teli porzsák esetén is.

Műszaki adatok

A készülék méretei

265 x 295 x 410 mm

Szűrőrendszer

Porzsákos

Por kapacitás táska/nélküli

4,0 l

Készüléktömeg szívási tartozékok nélkül, a készüléktesten kívül

4,5 kg

Működési hatósugár

10 m

Kábelfeltekerés

Automatikus

Kerekek száma

4 terelőgörgő

Nettó súly

5,3 kg

10 év motorgarancia

Bosch motortechnológia - német tervezés és gyártás

Mi a Boschnál a motorokat úgy tervezzük, hogy kitűnjenek a tömegből. Több, mint 65 év tervezési és gyártási tapasztalatainak köszönhetjük, hogy porszívómotorjaink gyártása Németországban a legmagasabb szintű precizitással történik. A legmodernebb gyártási folyamatoknak és a gondos tesztelésnek köszönhetően motorjaink optimalizált légáramlása állandó teljesítményt és magas takarítási hatékonyságot biztosít.
Porszívómotorjaink azonban nemcsak hatékonyságuk, hanem hosszú élettartamuk miatt is rendkívül megbízhatóak. Így bátran nyújtunk rájuk 10 év motorgaranciát

Kiegészítő tartó

Praktikus tartó a fogantyún a tartozékokhoz.

Nincs több keresgélés! Akár a csövön, akár a fogantyún, a rugalmas tartónak köszönhetően minden tartozékát közvetlenül a készüléken tárolhatja – így mindig kéznél vannak a szerszámok, amikor szüksége van rájuk. Könnyen, megszakítás nélkül lecserélheti őket, és időt takaríthat meg. Porszívózás után nem kell a tartozékokat a porszívótól elkülönítve tárolnia. Közvetlenül a porszívón tárolhatja őket, így mindig tudja, hol vannak az eszközei

Fenntarthatóság

Erőforrás megtakarítás és tartós minőség.

A Bosch elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért a Bosch készülékeket a környezet kímélése és az erőforrások megtakarítása érdekében fejlesztették ki. Ezért ez a porszívó 30%-ban újrahasznosított műanyagból készült1, míg a csomagolás 95%-ban újrahasznosított papírból készült, benne komposztálható és újrahasznosítható anyaggal. A hosszú élettartamú és kiváló minőségű, Németországban gyártott Bosch motornak köszönhetően pedig sokáig élvezheti a készüléket.

XL porzsák térfogata

A ritkább porzsákcsere és az alacsony utánkövetési költségek érdekében

Tapasztalja meg a tisztítási teljesítményt az XL porzsák térfogatával, amely megnöveli a tisztítás kényelmét. Porszívónk nagy kapacitású, ami lehetővé teszi a hosszú tisztítási munkameneteket minimális megszakításokkal. Alacsonyabb utókezelési költségeket biztosít.

PowerProtect System

Még több szívóerő a tartós teljesítményért.

Sok porszívónál csökken a szívóerő akkor, amikor a porzsák kezd megtelni. A PowerProtect rendszer biztosítja, hogy a G ALL porzsák hatékonyan kitágulhasson, és többrétegű hi-tech szűrőanyagával nagyobb porfelszívási képességet biztosít. Tartós teljesítmény ritkább porzsákcserével.

 
 

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Működés űrtartalom
Porszívózás száraz
Porszívó típusa padlóra
Tartály űrtartalma 4 l
Teljesítmény 600 W
Szín piros

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu