Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0
Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0 Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0 Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0 Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0 Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0 Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0 Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0

Bosch Serie 4, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció KIN96VFD0

Kedvezmény -28%
A nagy beépített hűtő-fagyasztó 12%-kal nagyobb hűtési mennyiséggel, VitaFresh XXL <0°C> rendszerrel, No Frost funkcióval és a hibajelző jelzéssel az optimális tárolás érdekében.Csak e... további információ »

459 616 Ft

642 071 Ft
Szállítói készletBeszerzés: 7 munkanapon belül

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: KIN96VFD0
Súly: 66,60 kg

Szállítási információk

  • DACHSER: 13 900 Ft
  • Gebrüder Weiss: 13 900 Ft
  • DHL: 8 800 Ft
  • Geis: 7 600 Ft

A nagy beépített hűtő-fagyasztó 12%-kal nagyobb hűtési mennyiséggel, VitaFresh XXL <0°C> rendszerrel, No Frost funkcióval és a hibajelző jelzéssel az optimális tárolás érdekében.

  • Csak egy kicsivel kell több hely a konyhában, hogy sokkal több hely legyen a hűtőben.
  • NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.
  • Eco Airflow: optimális levegőkeringetés és egyenletes hőmérséklet a hűtőtérben.
  • Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik
  • Nagy stabilitású ajtópolcok: extra magasság és rugalmasság a még több helyért és még nagyobb stabilitásért.

Nagy kapacitás

Nagy kapacitás – sokkal több hely a frissességnek

 Egy kicsivel kell több hely a konyhában, hogy sokkal több hely legyen a hűtőben: a hagyományos modellekhez képest csak egy kicsivel nagyobb méret sokkal nagyobb frissességet nyújt.A hűtőszekrényben könnyedén elférnek még a nagyobb edények, dinnyék és egyéb nagyméretű tárgyak is.A nagyobb belső tér tökéletes áttekinthetőséget és maximális frissességet biztosít.

NoFrost

Nincs többé leolvasztás!

 A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Eco Airflow

Állandó hőmérséklet a még nagyobb frissességért.

A hűtőszekrényben lévő hőmérséklet-ingadozás befolyásolhatja az étel ízét és eltarthatóságát.Az Eco Airflow segítségével a páratartalom és a hőmérséklet egyenletes eloszlású, így ételei hosszabb ideig maradnak frissek.

Riasztás

Riasztás

 Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

Nagy stabilitású ajtópolcok

Erős ajtópolcok, amelyek kiállnak minden próbát.

A magasabb oldalfalaknak köszönhetően az új, térfogatra optimalizált ajtótálcák több helyet és stabilitást kínálnak. Az olyan tárgyak kiesése és felborulása, mint a kis üvegek vagy tubudsok, már a múlté. A szép megjelenés az egyedi feldolgozási technológiának köszönhető, és elegáns színben érkezik.

2 önálló hűtőkör

A két, önálló hűtőkör kényelmesebb, és energiát takarít meg.

 Az önálló hűtőkörökkel rendelkező készülékekben, a hűtő és a fagyasztótér külön-külön vezérlehető. A könnyen kezelhető elektronikus kezelőszervek segítségével Ön egyedileg állíthatja be a hőmérsékleteket.

LED világítás

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

 A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Szuperhűtés

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

 Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Biztonsági üvegpolcok

Biztonsági üvegpolcok: extra stabil a biztonságos tárolás érdekében.

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

Egyéni hőmérsékletszabályozás

Teljes szabadság a hőmérsékletszabályozásban.

Az egyedi hőmérsékletszabályozással egymástól függetlenül könnyen beállíthatja a hűtő és a fagyasztó hőmérsékletét.Ha például elutazik, egyszerűen állítsa magasabbra a hűtőszekrény hőmérsékletét, a fagyasztó pedig a beállított értéken marad; ez segít csökkenteni az energiafogyasztást.

Elektronikus hőmérséklet-szabályozás

A hűtőszekrény, amely gondoskodik a valódi pontosságról.

A megfagyott saláta és a gyanús húsok izgalma helyett válassza a megbízható hideget! Az elektronikus hőmérséklet-szabályozással könnyedén beállíthatja a hűtőszekrényben lévő hőmérsékletet és ha szeretné, bármikor ellenőrizheti azt a digitális kijelzőn. Ha a készülék Home Connect funkcióval ellátott, még csak otthon sem kell lennie ahhoz, hogy az alkalmazáson keresztül beállítsa a hőmérsékletet a tökéletes frissesség fenntartásához. Garantált frissesség.

 

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu