Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0
Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0 Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0 Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0 Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0 Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0 Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0

Bosch Serie 2, Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, KIV865SE0

Kedvezmény -22%
Tágas beépített hűtőszekrény-fagyasztó kombináció LowFrost-tal: optimális élelmiszer-tárolást biztosít, és a jégképződés jelentősen csökken.Biztonsági üvegpolcok: Az értékes ételek biztonság... további információ »

267 220 Ft

343 569 Ft
Szállítói készletBeszerzés: 7 munkanapon belül

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: KIV865SE0
Súly: 55,60 kg

Szállítási információk

  • DACHSER: 13 900 Ft
  • Gebrüder Weiss: 13 900 Ft
  • DHL: 8 800 Ft
  • Geis: 7 600 Ft

Leírás

Tágas beépített hűtőszekrény-fagyasztó kombináció LowFrost-tal: optimális élelmiszer-tárolást biztosít, és a jégképződés jelentősen csökken.

  • Biztonsági üvegpolcok: Az értékes ételek biztonságos tárolása a különösen stabil, törésálló üvegpolcoknak köszönhetően.
  • Low Frost: a kevesebb jégképződésnek köszönhetően ritkábban kell leolvasztania a hűtőt – munkát és energiát takar meg.
  • Az extra nagy fiók rengeteg helyet kínál a gyümölcsök és zöldségek tárolására.
  • Bízhat a német minőségben.
  • Zajszint B (30-35dB): Élvezze a csendet a nyugodt otthoni légkörért.

Biztonsági üvegpolcok

Biztonsági üvegpolcok: extra stabil a biztonságos tárolás érdekében.

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

Low Frost

Fagyasztás, minimális jegesedéssel.

 A fagyasztók rendszeres leolvasztása egyrészt sok időt, másrészt sok energiát igényel Öntől.A Low Frost csökkenti a jégképződést a mélyhűtőben, így ritkábban kell azt leolvasztania.Ritkább leolvasztás.

MultiBox XXL.

Elég hely minden friss ételhez.

 A zöldségek és gyümölcsök tárolása soha nem volt ilyen egyszerű. A Multibox XXL rengeteg helyet kínál minden friss ételéhez. Nagy méretű, így minden könnyen belerakható és biztonságosan tárolható.

Németországban gyártott

Németországban gyártott: minőségre vonatkozó szigorú előírások és alapos ellenőrzés a tartós elégedettségért.

A Németországban gyártott hűtő- és fagyasztószekrényekre jellemző minőségre mindig számíthat

Zajszint: B (30-35dB)

Élvezze az alacsony zajszintet.

Egy zajos hűtőszekrény megzavarhatja otthoni környezetének nyugalmát. Alacsony zajszintű, B zajszint(30-35 dB) hűtőszekrényünk csendes működést biztosít, és nem zavarja napi tevékenységét. Nincs több megszakítás az étkezések vagy a családdal és barátokkal folytatott beszélgetések során. Hűtőszekrényünk nyugodt és pihentető otthoni környezetet biztosít Önnek.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu