Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0
Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0 Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0

Bosch Serie 2 Beépíthető, alulfagyasztós hűtő-fagyasztó kombináció, 177.2x54.1cm KIN865SE0

Kedvezmény -22%
A tágas beépíthető hűtőszekrény-fagyasztó kombináció a NoFrost segítségével optimális élelmiszer-tárolást biztosít, és a jégképződés már nem kérdés.NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképző... további információ »

334 648 Ft

430 261 Ft
Szállítói készletBeszerzés: 7 munkanapon belül

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: KIN865SE0
Súly: 56,00 kg

Szállítási információk

  • DACHSER: 13 900 Ft
  • Gebrüder Weiss: 13 900 Ft
  • DHL: 8 800 Ft
  • Geis: 7 600 Ft

Leírás

A tágas beépíthető hűtőszekrény-fagyasztó kombináció a NoFrost segítségével optimális élelmiszer-tárolást biztosít, és a jégképződés már nem kérdés.

  • NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.
  • Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik
  • Eco Airflow: optimális levegőkeringetés és egyenletes hőmérséklet a hűtőtérben.
  • LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.
  • Biztonsági üvegpolcok: Az értékes ételek biztonságos tárolása a különösen stabil, törésálló üvegpolcoknak köszönhetően.

NoFrost

Nincs többé leolvasztás!

 A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Riasztás

Riasztás

 Figyelmeztető jelzés hanggal vagy fénnyel, ha az ajtó nincs becsukva, vagy más hiba történik

Eco Airflow

Állandó hőmérséklet a még nagyobb frissességért.

A hűtőszekrényben lévő hőmérséklet-ingadozás befolyásolhatja az étel ízét és eltarthatóságát.Az Eco Airflow segítségével a páratartalom és a hőmérséklet egyenletes eloszlású, így ételei hosszabb ideig maradnak frissek.

LED világítás

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

 A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Biztonsági üvegpolcok

Biztonsági üvegpolcok: extra stabil a biztonságos tárolás érdekében.

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

VarioInverter

 A Vario Inverter úgy működik, hogy alkalmazkodik a hűtőszekrényen belüli és a külső hőmérséklet változásaihoz, illetve a benne lévő tartalomhoz Ha az ajtó hosszabb ideig csukva van, lassabb sebességgel és alacsonyabb zajszinttel működik, és segít az étel optimális hőmérsékleten tartásában. A feszültségingadozások során is optimális teljesítményt biztosít. Így Ön kevesebb energiafogyasztás mellett élvezheti az alacsonyabb zajszintet, és a még stabilabb teljesítményt.

Intelligens Inverter Technológia

Intelligens Inverter Technológia

 Az Intelligens Inverter Technológia a kinti és benti hőmérséklet alapján folyamatosan szabályozza a hűtőszekrény hőmérsékletét.Mindig optimális fokozaton működik, így rendkívül hatékonyan tud a hűtőszekrényben állandó hőmérsékletet biztosítani.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu