Bosch Serie 2 Beépíthető mosogatógép 60 cm SMV25EX02E
Bosch Serie 2 Beépíthető mosogatógép 60 cm SMV25EX02E Bosch Serie 2 Beépíthető mosogatógép 60 cm SMV25EX02E Bosch Serie 2 Beépíthető mosogatógép 60 cm SMV25EX02E

Bosch Serie 2 Beépíthető mosogatógép 60 cm SMV25EX02E

Kedvezmény -24%
Serie 2 Beépíthető mosogatógép 60 cmTechnikai áttekintő• Vízfogyasztás: 9,5 l• Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás: 48 dB(A) re 1 pW• Evőeszköztartó rendszer: Evőeszköz fiók• AquaStop... további információ »

198 732 Ft

263 063 Ft
Raktáron 1 db 

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: SMV25EX02E
Súly: 34,50 kg

Szállítási információk

  • GLS XXL: 8 390 Ft várható kézbesítés 07.04. - 07.09.
  • Geis: 1 560 Ft

Leírás

Serie 2 Beépíthető mosogatógép 60 cm

Technikai áttekintő
• Vízfogyasztás: 9,5 l
• Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátás: 48 dB(A) re 1 pW
• Evőeszköztartó rendszer: Evőeszköz fiók
• AquaStop vízvédelem garanciával: Igen
• PerfectDry Zeolithtal: Nem
• Home Connect: Nem
• A készülék méretei (szé x mé): 815 x 598 x 550 mm

A nagyobb eszközök bepakolása is gyerekjáték.
A mosogatógépbe történő bepakolásnál előfordul, hogy több helyre lenne szükség - például talpaspoharak vagy magas edények esetén. Ebben segít a Rackmatic. A felső kosár három különböző szintre állítható. Hogy nagyméretű konyhai edényei is elférnek.

RackMatic
A hármas RackMatic rendszernek köszönhetően a felső kosár magassága akár 5 cm-rel könnyen állítható. És akkor is megteheti, ha teljesen meg van töltve. Ez még több beállítási lehetőséget és ezáltal a maximális rugalmasságot jelenti.

Kiemelkedően rugalmas mosogatógép.
Előfordul, hogy nem fér be minden a mosogatógépbe, mivel annak kialakítása nem módosítható. A VarioDrawer egy plusz szint a Bosch mosogatógépekhez, amely megoldja ezt a problémát. Ideális az evőeszközökhöz és a kisebb konyhai eszközökhöz (például merőkanálhoz vagy habverőhöz), de a kávéscsészékhez is kiváló. Nagyobb rugalmasságot biztosít a mosogatógép megtöltésekor, és az alsó kosárban is több hely marad. A VarioDrawer evőeszköztartó kosárral a 60 cm-es mosogatógépeknél akár 14 terítéknek, a 45 cm-es mosogatógépeknél pedig 10 terítéknek szabadítható fel hely. Az eredmény: a mosogatógép rugalmasabban és kényelmesebben megtölthető.

Halkabb mosogatás gombnyomásra.
A Silence program a leghalkabb program a mosogatógépén. Ha ezt választja, automatikusan a lehető legalacsonyabbra csökkenti a mosogatógép zajszintjét. Ezt egy speciálisan kialakított Eco 50 ° C programmal, csökkentett víznyomáson és meghosszabbított mosogatási idővel érheti el.

Tökéletes megvilágítás mosogatógépének.
Világítsa meg mosogatógépét kedvenc színével! Az EmotionLight Pro megvilágítja a mosogatógép belsejét a tökéletes láthatóságért. A Home Connect applikáción keresztül pedig akár 256 szín közül választhatja ki a konyhájához leginkább megfelelőt.

Jól látható információ.
Egy piros fény a padlózaton tájékoztatja, hogy az Ön teljesen beépített mosogatógépe még mindig dolgozik, vagy már befejezte.

Ne aggódjon többé a mosogatógép szivárgása miatt!
A vízkár elleni védelem elengedhetetlen a mosogatógépeknél. Aqua Stop rendszerünk megbízható vízszivárgás elleni védelmet nyújt. Ha a szenzor szivárgást érzékel, a mosogatógép automatikusan leáll és a duplafalú csövön keresztül kiszivattyúzza a gépből a vizet. Az AquaStop megvédi Önt a vízkártól - sőt, ez a garancia a készülék élettartamára szól.

Kevesebb víz, kevesebb energia, nagyobb teljesítőképesség.
Ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

Ilyen mosogatásról még nem hallott!
A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.

Rackmatic: állítható magasságú kosár, amelybe minden belefér.
RackMatic rendszer: A felső kosár kényelmes magasságállítási lehetősége.
VarioDrawer: extra rugalmasság a harmadik, evőeszköz tartó kosárral.
Csendes program és SuperSilence: figyelemre méltóan csendes (48 dB), még halkabb a Csendes programmal.
Silence program: automatikus zajszint csökkentés, nagyobb nyugalom.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Energiahatékonysági osztály E
Súlyozott energiafogyasztás 100 ciklusra 94 kWh
Névleges kapacitás 13
Az eco program vízfogyasztása 9,5 l
A program időtartama 3:30 h
Centrifuga zajszint 48 dB
Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátási osztály C
Konstrukció típusa Beépíthető készülék

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu