Makita UR003GZ01 Akkus fűkasza Li-ion XGT 40V, akkumulátor és töltő nélkül
Makita UR003GZ01 Akkus fűkasza Li-ion XGT 40V, akkumulátor és töltő nélkül

Makita UR003GZ01 Akkus fűkasza Li-ion XGT 40V, akkumulátor és töltő nélkül

Makita UR003GZ01 XGT Akkumulátoros Szegélynyíró (Akku és töltő nélkül) termék leírásaA Makita UR003GZ01 akkumul&aacut... további információ »


Márka: MAKITA
Cikkszám: UR003GZ01

Leírás

Makita UR003GZ01 XGT Akkumulátoros Szegélynyíró (Akku és töltő nélkül) termék leírásaA Makita UR003GZ01 akkumulátoros bozótvágóval a kerek fogantyúnak és a vállpántnak köszönhetően kényelmesen és kényelmesen nyírhat nagyméretű füvet. A maximális vágási szélesség 35 cm a menetes fejjel, a vágási kör műanyag pengékkel 25,5 cm, fém pengékkel 23 cm. Az XGT technológia erőteljes, rendkívül nagy teljesítményt biztosít a kisebb súly ellenére. A nagy teljesítményű kefe nélküli motor közvetlenül a fejre van szerelve, és optimális erőátvitelt biztosít. A kapcsolható ADT (Automatic torque Drive Technology) funkció automatikusan szabályozza a háromfokozatú fordulatszámot működés közben, hogy az igényeknek megfelelően optimális teljesítményt, valamint a lehető leg energiatakarékosabb és legcsendesebb működést érje el. Az AFT (Active Feedback sensing Technology) elővigyázatosságból leállítja a motort, ha a szerszám elakad. Az UR003GZ01 alacsony rezgés- és zajszintű akkumulátoros kefevágó ideális zajérzékeny környezetben, például kórházakban, idősek otthonában, üdülőhelyeken vagy iskolákban történő használatra.

Szállítás akkumulátor és töltő nélkül!

Parametrék
• Típus: Akkumulátoros fűkasza
• Akkufeszültség: 40 V
• Fordulatszám: 6500 ford./perc
• Tömeg: 4.8 kg

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu