Bosch Serie 8 Beépíthető mikrohullámú sütő Fekete BFR7221B1
Bosch Serie 8 Beépíthető mikrohullámú sütő Fekete BFR7221B1 Bosch Serie 8 Beépíthető mikrohullámú sütő Fekete BFR7221B1 Bosch Serie 8 Beépíthető mikrohullámú sütő Fekete BFR7221B1

Bosch Serie 8 Beépíthető mikrohullámú sütő Fekete BFR7221B1

Kedvezmény -14%
Serie 8 Beépíthető mikrohullámú sütő FeketeTechnikai áttekintő• Beépítési mód: Beépíthető• A készülék méretei: 382 x 594 x 318 mm• Mikrohullám teljesítményszintek (W): 90, 180, 360, 600, boo... további információ »

332 711 Ft

384 682 Ft
Nincs raktáronTermék elérhetősége

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: BFR7221B1
Súly: 18,60 kg

Szállítási információk

  • GLS: 5 900 Ft
  • GLS: 2 590 Ft
  • Magyar Posta: 2 990 Ft
  • GLS: 3 900 Ft
  • DHL: 1 250 Ft
  • Geis: 1 200 Ft
  • DPD: 2 990 Ft
  • GLS: 4 990 Ft
  • PPL: 2 610 Ft

Leírás

Serie 8 Beépíthető mikrohullámú sütő Fekete

Technikai áttekintő
Beépítési mód: Beépíthető
A készülék méretei: 382 x 594 x 318 mm
Mikrohullám teljesítményszintek (W): 90, 180, 360, 600, boost W
Készülék színe: Fekete
Sütőtér űrtartalma: 21 l
Integrált tisztítási rendszer: Hidrolitikus
Automata programok: Igen
Teljesítményfokozatok száma: 5

Amikor az intuitív és a digitális találkozik.
A digitális vezérlőgyűrűvel a sütő vezérlése nemcsak egyszerűbb, hanem sokkal innovatívabb is. Tekerőgomb helyett intuitív módon, közvetlenül a kezelőpanelen, a mutatóujjával vezérelheti a sütőt. Csak mozgassa az ujját a kezelőpanelre gravírozott gyűrűn, és koppintson a kívánt beállításra.

Szem előtt van az étel.
Az innovatív digitális vezérlőgyűrűvel a sütés egyszerűbb, mint valaha. A gravírozott középső gyűrű enyhe elforgatásával egy ujjal megadhatja a sütő beállításait. A nagyfelbontású TFT érintőképernyő egyértelmű szöveggel és közvetlenül kiválasztható gombokkal támogatja a felhasználót. Az egyértelmű képek és információs szövegek segítenek és végigvezetik a felhasználót a különböző programlehetőségeken. Így Ön könnyedén áttekintheti és teljes mértékben szabályozhatja sütőjének összes funkcióját.

Bezárás
Az ételkészítés automatikusan egyszerűvé vált.
Az AutoPilot 7 segítségével tökéletes ételeket készíthet. Miután behelyezte az ételt a készülékbe, állítsa be a megfelelő programot – a 7 közül az egyiket – a kijelző menüjében. Csak adja meg az étel súlyát, és nyomja meg a „Start” gombot. Innentől az AutoPilot átveszi az irányítást, és meghatározza a főzési módot, hőmérsékletet és a sütés időtartamát. Még ki is kapcsolja a programot a sütési időtartam végén. Mivel az AutoPilot segítségével készített ételek egy részét fedővel rendelkező edényben kell készíteni, így a belső falak is tiszták maradnak. A főzés nem is lehetne egyszerűbb.

Tisztítási támogatás egyszerűen.
Sütője enyhén szennyezett és ráférne egy gyors tisztítás? Helyezzen nagyjából 400 ml vizet egy csepp folyékony tisztítószerrel a sütőtér aljába, és válassza ki a megfelelő tisztítási programot. A környezetbarát tisztítórendszer felpuhítja az odaégett ételmaradékokat, így azokat sokkal könnyebb lesz letörölni.

Egyszerű beállítás
A QuickStart segítségével a mikrohullámú sütő 30 másodpercig maximális energiával indul. Nem kell további beállításokat megadnia - az egyszerű kezelés és az erőteljes teljesítmény érdekében.

Könnyű tisztítás
A mikrohullámú sütője enyhén szennyezett, és gyorsan meg akarja tisztítani? Csak tegyen egy csésze vizet egy csepp mosogatószerrel a mikrohullámú sütőbe.Ezután csak állítsa be a tisztítási programot, és hagyja, hogy a mikrohullámú sütő elvégezze a többit. A környezetbarát tisztítórendszer lágyítja az ételmaradékokat, így egyszerűen törölje le a gyors és egyszerű tisztítás érdekében.

Kíméletes és gyors felmelegítés.
Szeretné, ha étele minőségromlás nélkül melegedne fel a mikróban? Az inverteres modellek állandó teljesítményt biztosítanak az étel fokozatos melegítése érdekében, így Ön kíméletesen melegített ínycsiklandó fogásokat élvezhet.

Digitális vezérlőgyűrű: a beállítások kiválasztásának egyszerű és innovatív módja.
TFT érintőképernyő: egyszerű vezérlés az innovatív digitális vezérlőgyűrűnek és a TFT érintőképernyőnek köszönhetően.
AutoPilot 7: minden étel tökéletesen sikerül, hála a 7 automatikus programnak.
Nemesacél sütőtér: a sima felületeknek és a lekerekített széleknek köszönhetően könnyen tisztítható belső tér.
Tisztítási asszisztens: kevesebb erőfeszítés.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Teljesítmény 900 W

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu