KIS FILO WC-kefe 12x12x40cm szürkéskék
KIS FILO WC-kefe 12x12x40cm szürkéskék

KIS FILO WC-kefe 12x12x40cm szürkéskék

A Filo család még mindig növekszik, és most új fürdőszobai kiegészítők sorát foglalja magában, amelyek ötvözik az esztétikát és a praktikát. Az új Filo termékcsaládban számos elem áll rendel... további információ »


Márka: KIS
Cikkszám: 67290000845

Leírás

A Filo család még mindig növekszik, és most új fürdőszobai kiegészítők sorát foglalja magában, amelyek ötvözik az esztétikát és a praktikát. Az új Filo termékcsaládban számos elem áll rendelkezésre, hogy a fürdőszobát egyszerre kényelmes és elegáns: folyékony szappanadagoló, WC-kefe, szappantartó, fogkefe-tartó. Az elemek tökéletesen illeszkednek a fürdőszobába, összekeverik a Filo design sajátos stílusát és a műanyag anyagának funkcionalitását. A Filo WC-kefe, kis méretének és "vékony" formájának köszönhetően, kis helyekre is alkalmas. A kefe sörték vastagok és rendkívül ellenállóak, és a WC-kefe rendkívül praktikus és könnyen használható.

Mérések: 11,50 x 11,50 x 40,00 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu