KIS FILO Szappanadagoló 9x9x16cm szürkéskék
KIS FILO Szappanadagoló 9x9x16cm szürkéskék KIS FILO Szappanadagoló 9x9x16cm szürkéskék KIS FILO Szappanadagoló 9x9x16cm szürkéskék KIS FILO Szappanadagoló 9x9x16cm szürkéskék KIS FILO Szappanadagoló 9x9x16cm szürkéskék

KIS FILO Szappanadagoló 9x9x16cm szürkéskék

A Filo család még mindig növekszik, és most új fürdőszobai kiegészítők sorát foglalja magában, amelyek ötvözik az esztétikát és a praktikát. Az új Filo termékcsaládban számos elem áll rendel... további információ »


Márka: KIS
Cikkszám: 67270000845

Leírás

A Filo család még mindig növekszik, és most új fürdőszobai kiegészítők sorát foglalja magában, amelyek ötvözik az esztétikát és a praktikát. Az új Filo termékcsaládban számos elem áll rendelkezésre, hogy a fürdőszobát egyszerre kényelmes és elegáns: folyékony szappanadagoló, WC-kefe, szappantartó, fogkefe-tartó. Az elemek tökéletesen illeszkednek a fürdőszobába, összekeverik a Filo design sajátos stílusát és a műanyag anyagának funkcionalitását. A folyékony szappanhoz készült szappantartó rendkívül higiénikus és kényelmes. A Kerek Szervező S tartályból, a Filo családból, és egy speciális adagolóból áll, amely belső műanyag rugóval van ellátva, amely nem rozsdásodik, és egy praktikus, biztonságos zárórendszert.

Mérések: 9,00 x 9,00 x 16,00 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu