KIS FILO fogkefetartó 9x9x12cm taupe
KIS FILO fogkefetartó 9x9x12cm taupe KIS FILO fogkefetartó 9x9x12cm taupe KIS FILO fogkefetartó 9x9x12cm taupe KIS FILO fogkefetartó 9x9x12cm taupe

KIS FILO fogkefetartó 9x9x12cm taupe

A Filo család még mindig növekszik, és most új fürdőszobai kiegészítők sorát foglalja magában, amelyek ötvözik az esztétikát és a praktikát. Az új Filo termékcsaládban számos elem áll rendel... további információ »


Márka: KIS
Cikkszám: 67280000843

Leírás

A Filo család még mindig növekszik, és most új fürdőszobai kiegészítők sorát foglalja magában, amelyek ötvözik az esztétikát és a praktikát. Az új Filo termékcsaládban számos elem áll rendelkezésre, hogy a fürdőszobát egyszerre kényelmes és elegáns: folyékony szappanadagoló, WC-kefe, szappantartó, fogkefe-tartó. Az elemek tökéletesen illeszkednek a fürdőszobába, összekeverik a Filo design sajátos stílusát és a műanyag anyagának funkcionalitását. A Filo fogkefe tartó a kerek szervező S konténerből áll, amelyet a speciális partícióval kombinálunk, amely a három rekesznek köszönhetően lehetővé teszi a fogkefék és a fogkrém cső kényelmes tárolását.

Mérések: 9,00 x 9,00 x 12,00 cm

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu