BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH
BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH

BOSCH Gégecső Unlimited BHZUFEH

Ezzel a rendkívül rugalmas hosszabbító tömlővel mindenhová elérhet.A rugalmasság erőfeszítés nélküli és alapos tisztítást tesz lehetővé. A rugalmas hosszabbító tömlőnek köszönhetően még a ne... további információ »


Márka: BOSCH HOME
Cikkszám: BHZUFEH

Leírás

Ezzel a rendkívül rugalmas hosszabbító tömlővel mindenhová elérhet.

A rugalmasság erőfeszítés nélküli és alapos tisztítást tesz lehetővé. A rugalmas hosszabbító tömlőnek köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeket, sarkokat, lámpaernyőket és redőnyöket is elérheti. Elektromos csatlakozással rendelkezik, amellyel speciális tartozékokat működtethet, pl. a Mini Power szívófejet. Tökéletes az autó belsejének könnyű tisztításához.

Hosszabb élettartam az eredeti tartozékoknak köszönhetően

A megfelelő kiegészítő minden igényhez. A Bosch tartozékok széles választékát kínálja minden feladathoz: a kárpitszívófejtől a nehezen elérhető helyekre kialakított rugalmas résfejig, a matracok tisztítására szolgáló szívófej, a puha kefék az érzékeny kemény padlókhoz, a rugalmas hosszabbító tömlő és még sok más.

Ideális bármilyen autó belsejének tisztításához.

Az autó belseje általában nehezen tisztítható, és gyakran nincs kéznél aljzat. Éppen ezért ez a porszívó tartalmazza azokat a tökéletes kiegészítőket, amelyekre minden helyhez könnyedén eljuthat. A hosszú üzemidő, a rugalmasság és az egyszerű használat teszi a gépkocsi tisztításának tökéletes módját.

Kiemelt tulajdonságok

• Rugalmas hosszabbító tömlő: könnyű tisztítás bárhol a hosszú és rendkívül rugalmas tömlőnek köszönhetően.
Csak eredeti tartozékokat használjon Bosch készülékével, mert ezek biztosítanak tartós és megbízható működést.
• Eredeti Bosch tartozékok széles választéka kapható: minden feladathoz megvan a megfelelő tartozék.
• Belső autótisztítás: optimális, rugalmas kiegészítők az autó belsejének kényelmes tisztításához.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu