G21 grillkő lemez a BBQ grillekhez 6390323
G21 grillkő lemez a BBQ grillekhez 6390323 G21 grillkő lemez a BBQ grillekhez 6390323

G21 grillkő lemez a BBQ grillekhez 6390323

A termék leírása :Az kövön történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa egy G21 BBQ grillnek?Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, saj... további információ »


Márka: G21
Cikkszám: 6390323

Leírás

A termék leírása :

Az kövön történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa egy G21 BBQ grillnek?Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, paprikát,vagy más nyári finomságot grillez? Ebben az esetben szerezze be a G21 grillkövet. Higgye el, ilyen ínycsiklandó steaket még nem evett.

Miért pont kő?
A kő az egyik legnépszerűbb anyagok közé tartozik, melyeket grillezéskor használnak. Ellenál a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is. Kiváló húsok, halak, zöldségek, sajtok grillezéséhez

Zöldségek finoman és egészégesen
Szivesen enne egy kis grillezett zöldséget? A zöldséget csak úgygrillezheti, ha nagy darabokban hagyja, nehogy beleessen a tűzbe.Szuper megoldás ez a grill lap. Így kedvenc zöldségeit grillezheti kis, vagy akár nagy darabokban is. Menjen biztosra, hogy az Ön által grillezett zöldségeket a barátai még sokáig emlegetni fogják.

Finom és omlós hús
A steaket istenien el lehet készíteni ezen a grill lapon, mivel a szaftja nem csöpög le a rácsokon, így omlósabb marad a hús.

Már előkészítetette a hús és a zöldségeket? Itt az ideje akkor elővennia grillt, és az öntöttvas lapot, hűtse ba az italokat, és hívja átbarátait, hogy egy felejthetetlen estét töltsenek együtt!


Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu