Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1
Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1 Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1

Bosch Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér BCS71HYG1

Kedvezmény -14%
Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua FehérTechnikai áttekintő• Üzemidő: 40 min• Cserélhető akkumulátor(ok) száma: 1• Töltési idő: 5 h• Szűrőrendszer: Porzsák nélküli• Speciá... további információ »

246 200 Ft

287 766 Ft
Nincs raktáronTermék elérhetősége

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: BCS71HYG1
Súly: 6,10 kg

Szállítási információk

  • GLS: 5 400 Ft
  • GLS: 1 950 Ft
  • Magyar Posta: 1 990 Ft
  • GLS: 3 490 Ft
  • DHL: 1 250 Ft
  • Geis: 1 200 Ft
  • DPD: 2 350 Ft
  • GLS: 4 990 Ft
  • PPL: 2 610 Ft

Leírás

Vezeték nélküli porszívó Unlimited 7 ProHygienic Aqua Fehér

Technikai áttekintő
Üzemidő: 40 min
Cserélhető akkumulátor(ok) száma: 1
Töltési idő: 5 h
Szűrőrendszer: Porzsák nélküli
Speciális használat: ProHygienic Aqua / porszívózás és felmosás egyszerre
Készülék színe: Fehér
A készülék méretei: 1315 x 252 x 204 mm

Higiénikus tisztítás - alapos és egyszerű
2in1 porszívózás és felmosás egy menetben - a higiénikusan tiszta otthon létrehozásának egyszerű módja. A porszívózás és a felmosás egyszerre történik: a szívócsatorna hatékonyan teljesítménye eltávolítja a port és az egyéb porszívóznivalót, míg a vízzel folyamatosan ellátott két forgó felmosópárna még a makacs foltokat is feltörli. Higiénikus használat: tiszta kibocsátott levegő a porszemcsék 99,97%-os szűrésével, friss vízzel történő felmosás és higiénikus karbantartás a szennyeződéssel való bőrkontaktus nélkül.

Az összes padló alapos tisztítása
Az Unlimited 7 ProHygienic Aqua két szívófejjel rendelkezik, amelyek ötvözik a rugalmasságot és a könnyű kezelhetőséget: A 2in1 felmosós fej a kemény padlók porszívózására és felmosására szolgál egy menetben, az elektromos meghajtású forgókefével ellátott száraz szívófej pedig a szőnyegek és minden padló hagyományos porszívózására. A rugalmas csuklónak köszönhetően könnyen mozgathatók, így minden zug és felület tisztítása egyszerűvé válik. A praktikus hajlítható szívócsőnek köszönhetően az alacsony bútorok vagy kanapék alá is könnyen, lehajolás nélkül el lehet jutni.

Motoros kefe LED fényekkel
Élvezze az optimális takarítási teljesítményt minden padlón, felületen és még a legsötétebb zugokban is. Az erőteljes motoros kefével 99.9% 2 -nál is magasabb porfelszívást érhet el. A nagy teljesítményű beépített LED-lámpáknak köszönhetően még a nehezen látható helyeken is észreveheti és eltávolíthatja a szennyeződéseket és port, például bútorok mögött vagy sötét sarkokban. Ráadásul 30%-kal több port szedhet fel a szőnyegről. Így pillanatok alatt kényelembe helyezheti magát egy tiszta otthonban.

Élvezze a 33%-kal hosszabb üzemidőt akár 100 m2-ig.
A Bosch nagy teljesítményű és tartós 3,0 Ah Power For All akkumulátorával az igényes tisztítási feladatok is könnyedén elvégezhetők. A lítium-ion akkumulátor újratölthető, cserélhető, túlmelegedés, túltöltés, önkisülés és memóriaeffektus ellen védett. Ráadásul az akkumulátor 33%-kal hosszabb üzemidőt kínál, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítva. Így akár 100 m2-en is takaríthat egyetlen akkumulátor töltéssel - megszakítások nélkül, és nem kell aggódnia az időigényes újratöltések miatt.

2in1 fej forgó felmosópárnákkal - porszívóz és közben feltörli a foltokat.
A 2in1 fej kombinálja az erőteljes porszívózást az alapos felmosással. A forgó felmosópárnák az automata vízadagolásnak köszönhetően folyamatosan a megfeleő mennyiségű vízzel vannak ellátva. Még a makacs foltok is könnyen eltávolíthatók. A párnák mindenféle szennyeződést eltávolítanak az olyan padlókról, mint a vinil, a kő, a kerámia és gránit padlólap, csempe, és lakkozott fapadlók.

A higiénia kiterjed a karbantartásra is
A karbantartás nagyon kényelmes és higiénikus. Egyszerűen csak ürítse ki a friss víztartályt, ha az még nem üres. A felmosópárnákon található speciális címkéknek köszönhetően a párnák kivehetők és betehetők a mosógépbe anélkül, hogy hozzá kellene érnie. Az újrahasználható párnák 40°C-on moshatók a mosógépben, vagy kézzel is moshatók. Higiéniai okokból minden használat után javasoljuk a gépi mosást. A portartály is könnyen és higiénikusan tisztítható. Ürítse ki közvetlenül a szemetesbe.

Tisztavíz-tartály: 50 négyzetméterig egy menetben.
A 2in1 felmosós fej levehető víztartállyal van felszerelve, amely könnyen kivehető és feltölthető a csap alatt. A víztartály kapacitása 250 ml, ami 50 négyzetméter megtisztításához elegendő.. Szükség esetén adagolhat néhány csepp semleges tisztítószert is a vízhez a tartályban.

A megfelelő mennyiség szinte minden típusú kemény padlóhoz
Nem kell aggódnia amiatt, hogy túl sok víz kerül az érzékeny padlóra. Az automatizált vízadagoló rendszer biztosítja a megfelelő vízmennyiséget. A vizet folyamatosan permetezzük a párnákra. A vízszabályozó gombbal bármilyen helyzethez beállíthatja. Ha több vizet szeretne, hogy eltávolítsa a különösen makacs foltokat, nyomja meg a gombot 3 másodpercig. Az Automatikus vízadagoló rendszer leállításához nyomja meg egyszer a gombot.

A mikroszálas anyag hatékonyan és kíméletesen távolítja el a foltokat
A párnák tisztítófelülete mikroszálakból készült. A padlót alaposan, ugyanakkor kíméletesen tisztítják meg. A víz egyenletesen eloszlik a párna felületén, így jobb tisztítási eredményt érhet el. A párnák újrafelhasználhatók, 40 °C-on moshatók, és kb. 6 hónapig használhatók. A kényelmes rögzítésnek köszönhetően a párnák könnyen felhelyezhetők és eltávolíthatók. Használat után nem szükséges a szennyezett felmosópárnákat megfogni, mert azok a praktikus füleknél fogva higiénikusan eltávolíthatók.

ProHygienic Aqua: Higiénikus takarítás 2in1 porszívózással és felmosással, valamint HEPA szűrőrendszerrel a tisztább levegőért
Korlátlan rugalmasság: A hajlítható szívócsőnek és a könnyű manőverezhetőségnek köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyeken is kényelmesen tisztít.
AllFloor DynamicPower Brush integrált padlófényekkel: a több, mint 99.9 % porfelszívásért
Hosszabb üzemidő: Cserélhető 3,0 Ah-s akkumulátor (Power for all Alliance) akár 33% több üzemidővel.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Műszaki adatok

Részletezés
Akkufeszültség 18 V
Akkukapacitás 3 Ah
Üzemidő 40 min
Működés porzsák nélkül
Szín fehér
Belső akku min. töltési ideje 300 min

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu