Bosch Serie 6, Beépíthető hűtőkészülék fagyasztórekesszel, 177.5 x 56 cm, KIL82ADD0
Bosch Serie 6, Beépíthető hűtőkészülék fagyasztórekesszel, 177.5 x 56 cm, KIL82ADD0 Bosch Serie 6, Beépíthető hűtőkészülék fagyasztórekesszel, 177.5 x 56 cm, KIL82ADD0 Bosch Serie 6, Beépíthető hűtőkészülék fagyasztórekesszel, 177.5 x 56 cm, KIL82ADD0

Bosch Serie 6, Beépíthető hűtőkészülék fagyasztórekesszel, 177.5 x 56 cm, KIL82ADD0

Kedvezmény -22%
A tágas beépített hűtőszekrény extra nagy **** fagyasztórekesszel, VitaFresh XXL <0°C> rendszerrel, riasztó funkcióval és lágyan záródó ajtóval az optimális tárolás érdekében.VitaFresh... további információ »

391 048 Ft

502 776 Ft
Szállítói készletBeszerzés: 7 munkanapon belül

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: KIL82ADD0
Súly: 63,50 kg

Szállítási információk

  • DACHSER: 13 900 Ft
  • Gebrüder Weiss: 13 900 Ft
  • DHL: 8 800 Ft
  • Geis: 7 600 Ft

Leírás

A tágas beépített hűtőszekrény extra nagy **** fagyasztórekesszel, VitaFresh XXL <0°C> rendszerrel, riasztó funkcióval és lágyan záródó ajtóval az optimális tárolás érdekében.

  • VitaFresh XXL <0°C>: hosszabb ideig tartja frissen az ételt az extra nagy, hűtésvezérelt fiókoknak köszönhetően.
  • A rugalmas hőmérsékletszabályozás lehetővé teszi a hűtő és a fagyasztó hőmérsékletének egyedi beállítását.
  • Nagy stabilitású ajtópolcok: extra magasság és rugalmasság a még több helyért és még nagyobb stabilitásért.
  • LED világítás: a hűtőtér teljes és egyenletes megvilágítása, a készülék élettartamának végéig.
  • Szuperhűtés: az újonnan behelyezett élelmiszereket gyorsabban lehűti, és ezáltal védi a már lehűtött termékeket.

VitaFresh XXL <0°C>

Extra nagy hely a friss ételeknek.

 A tágas VitaFresh XXL
<
0°C
>
rendszer ideális tárolási feltételeket kínál ételei számára. A hőmérsékletet alacsonyabb fokon tartja a hús és hal esetén, a hűtésvezérelt fiók pedig valóban frissen tartja a zöldséget és a gyümölcsöt.

Egyéni hőmérsékletszabályozás

Teljes szabadság a hőmérsékletszabályozásban.

Az egyedi hőmérsékletszabályozással egymástól függetlenül könnyen beállíthatja a hűtő és a fagyasztó hőmérsékletét.Ha például elutazik, egyszerűen állítsa magasabbra a hűtőszekrény hőmérsékletét, a fagyasztó pedig a beállított értéken marad; ez segít csökkenteni az energiafogyasztást.

Nagy stabilitású ajtópolcok

Erős ajtópolcok, amelyek kiállnak minden próbát.

A magasabb oldalfalaknak köszönhetően az új, térfogatra optimalizált ajtótálcák több helyet és stabilitást kínálnak. Az olyan tárgyak kiesése és felborulása, mint a kis üvegek vagy tubudsok, már a múlté. A szép megjelenés az egyedi feldolgozási technológiának köszönhető, és elegáns színben érkezik.

LED világítás

LED világítás: reflektorfényben tartja hűtőszekrényének tartalmát.

 A LED világítás teljesen új koncepciót hoz a hűtőszekrények megvilágításába, egyenletes, káprázás mentes belső világítást garantál. A LED világítás kevesebb villamos energiát fogyaszt, mint a hagyományos hűtőszekrény világítások, és kitart a készülék élettartamának végéig.

Szuperhűtés

A hűtő, amely hidegre teszi az élelmiszereket.

 Ha bekapcsolja a Szuperhűtés funkciót, mielőtt vásárolni indul, azzal rövid időre lecsökkenti a hőmérsékletet a hűtőtérben, hogy a frissen vásárolt termékeket már megfelelő hőmérséklet fogadja. A hőmérséklet egyetlen gombnyomással csökkenthető (akár 2 °C-ig). A felesleges áramfogyasztás elkerülése érdekében a funkció körülbelül 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Biztonsági üvegpolcok

Biztonsági üvegpolcok: extra stabil a biztonságos tárolás érdekében.

Minden biztonsági üvegpolc extra erős, törésálló üvegből készül.Így könnyedén és biztonságosan tárolhat a hűtőben nehezebb termékeket, például görögdinnyét és nagy edényeket is.Ezenkívül rendkívül könnyen tisztíthatók.

MultiBox XXL.

Elég hely minden friss ételhez.

 A zöldségek és gyümölcsök tárolása soha nem volt ilyen egyszerű. A Multibox XXL rengeteg helyet kínál minden friss ételéhez. Nagy méretű, így minden könnyen belerakható és biztonságosan tárolható

VitaFresh XXL

Tökéletes tárolási megoldás a friss ételnek.

 A VitaFresh XXL fiók a hűtésvezérlésnek köszönhetően tökéletes tárolási feltételeket biztosít az ételnek. A fiókokban a tárolási feltételek szabályozhatók, így a zöldség és a gyümölcs hosszabb ideig marad friss.

4 csillagos fagyasztórekesz

Friss ételek -18°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten is.

4 csillagos fagyasztórekesz: a friss ételek lefagyasztásához és tárolásához. A 4 csillagos fagyasztórekesz ideális az ételek hosszú távú tárolásához. A -18°C-os vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten az élelmiszerek megőrzik vitamin- és ásványianyag-tartalmukat.

Elektronikus hőmérséklet-szabályozás

A hűtőszekrény, amely gondoskodik a valódi pontosságról.

A megfagyott saláta és a gyanús húsok izgalma helyett válassza a megbízható hideget! Az elektronikus hőmérséklet-szabályozással könnyedén beállíthatja a hűtőszekrényben lévő hőmérsékletet és ha szeretné, bármikor ellenőrizheti azt a digitális kijelzőn. Ha a készülék Home Connect funkcióval ellátott, még csak otthon sem kell lennie ahhoz, hogy az alkalmazáson keresztül beállítsa a hőmérsékletet a tökéletes frissesség fenntartásához. Garantált frissesség.

VarioInverter

 A Vario Inverter úgy működik, hogy alkalmazkodik a hűtőszekrényen belüli és a külső hőmérséklet változásaihoz, illetve a benne lévő tartalomhoz Ha az ajtó hosszabb ideig csukva van, lassabb sebességgel és alacsonyabb zajszinttel működik, és segít az étel optimális hőmérsékleten tartásában. A feszültségingadozások során is optimális teljesítményt biztosít. Így Ön kevesebb energiafogyasztás mellett élvezheti az alacsonyabb zajszintet, és a még stabilabb teljesítményt.

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu