Bosch Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0
Bosch Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0 Bosch Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0 Bosch Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0 Bosch Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0 Bosch Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0

Bosch Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0

Kedvezmény -44%
Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, 82 x 59.8 cm, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0Beépített mélyhűtő fagymentességgel és ajtóriasztóval a kényelmes és gondtalan fagyasztáshoz, ahol ko... további információ »

274 891 Ft

494 803 Ft
Szállítói készletBeszerzés: 7 munkanapon belül

Menny.:   Összehasonlítás
Márka: BOSCH HOME
Garancia: 2 év
Cikkszám: GUN21ADE0
Súly: 34,00 kg

Szállítási információk

  • DACHSER: 11 900 Ft
  • Gebrüder Weiss: 11 900 Ft
  • DHL: 5 400 Ft
  • Geis: 4 800 Ft

Leírás

Serie 6, Beépíthető fagyasztókészülék, 82 x 59.8 cm, Soft close lapos zsanérral GUN21ADE0

Beépített mélyhűtő fagymentességgel és ajtóriasztóval a kényelmes és gondtalan fagyasztáshoz, ahol korlátozott a hely.

  • NoFrost: nincs több leolvasztás a jégképződés elleni tökéletes védelemnek köszönhetően – ezzel fáradságot és időt takarít meg.
  • Ajtópolcok extra hellyel: extra hosszú és mély tárolók.
  • Bízhat a német minőségben.
  • Zajszint B (30-35dB): Élvezze a csendet a nyugodt otthoni légkörért.

NoFrost

Nincs többé leolvasztás!

 A hűtő kézzel történő leolvasztása fárasztó és időigényes feladat. A NoFrost technológiát használó új hűtőinkkel ezt a feladatot örökre törölheti a teendői közül. A hagyományos hűtőkkel szemben a NoFrost hűtőkben lévő központi fagyasztóegység folyamatosan összegyűjti a levegő páratartalmát, és időnként automatikusan elvégzi a leolvasztást. Az így keletkező kondenzvizet a készülék egyszerűen kivezeti a hűtőből, ahol elpárolog. Így a NoFrost nemcsak jégmentes hűtőt biztosít, hanem feleslegessé teszi a kézi leolvasztást is.

Ajtópolcok extra hellyel

Ajtó, amely még többet rejt.

Imádja a szószokat, de azt nem, ha elfoglalják a hűtőt? Beépített hűtőszekrényeink ajtajai számos rugalmas tárolási lehetőséget kínálnak. A hűtő alján található extra mély tárolóban két sor magasabb üveg is elfér, így tökéletes üdítők tárolására, míg a tálcákon a kisebb tételek férnek el kényelmesen. Így a hűtőszekrény kinyitásakor még több helyet talál.

Németországban gyártott

Németországban gyártott: minőségre vonatkozó szigorú előírások és alapos ellenőrzés a tartós elégedettségért.

A Németországban gyártott hűtő- és fagyasztószekrényekre jellemző minőségre mindig számíthat.

Zajszint: B (30-35dB)

Élvezze az alacsony zajszintet.

Egy zajos hűtőszekrény megzavarhatja otthoni környezetének nyugalmát. Alacsony zajszintű, B zajszint(30-35 dB) hűtőszekrényünk csendes működést biztosít, és nem zavarja napi tevékenységét. Nincs több megszakítás az étkezések vagy a családdal és barátokkal folytatott beszélgetések során. Hűtőszekrényünk nyugodt és pihentető otthoni környezetet biztosít Önnek.

 
 

Törekszünk a webáruházban megtalálható információk, termékleírások pontos és hiteles közlésére, olykor azonban ezek önhibánkon kívül tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Dokumentumok

Beszélgessünk róla! Értékelések (0)

Értékelés írása

Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Termék értékelése: Rossz           Kitűnő

Másolja be a lenti kódot:



© 2016 - 2024 KAMODY.hu